WoWCenter.pl
wikass zabił Mythrax the Unraveler (Normal Uldir) po raz 2.
kuturin zdobył 7th Legionnaire's Cuffs.
Nikandra spełnił kryterium Loot 200,000 gold osiągnięcia Got My Mind On My Money.
Tooly zdobył Fairweather Helm.
Muattin zdobył osiągnięcie The Dirty Five.
Yoozku zdobył Parrotfeather Cloak.
Mlody89 zdobył Royal Apothecary Drape.
Weakness zabił Dazar, The First King (Mythic King's Rest) po raz 6.
liq spełnił kryterium osiągnięcia Saving for a Rainy Day.
Osiol spełnił kryterium osiągnięcia Saving for a Rainy Day.
Wuntu zabił Zek'voz, Herald of N'zoth (Heroic Uldir) po raz 1.
Olsa zabił Vectis (Heroic Uldir) po raz 6.
Sarenus spełnił kryterium osiągnięcia Saving for a Rainy Day.
kajtasus zdobył osiągnięcie Come Sail Away.
ossir spełnił kryterium osiągnięcia Saving for a Rainy Day.
mcpablo spełnił kryterium Alliance players slain. osiągnięcia Frontline Slayer.
Emmm zabił Taloc (Heroic Uldir) po raz 17.
AsaGorth spełnił kryterium Big-Mouth Clam osiągnięcia The Oceanographer.

Legion: Oficjalne intro dodatku, informacja prasowa, premiera latem 2016

Serwis WoWCenter.pl nie jest obecnie utrzymywany.

Dziękujemy za wszystkie lata spędzone razem z nami
w Azeroth!

- Redakcja
Artykuł

Legion: Oficjalne intro dodatku, informacja prasowa, premiera latem 2016

Quass:

Podczas ceremonii otwarcia konwentu BlizzCon 2015 zaprezentowany został oficjalny film wprowadzający nadchodzącego dodatku do World of Warcraft! Ale to nie wszystko - dowiedzieliśmy się również, że Legion zadebiutuje latem przyszłego roku.

Beta testy rozpoczną się już za kilka tygodni, a więc mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli zaprezentować Wam mnóstwo nowych informacji. Pre-orderów nowego dodatku możecie dokonywać już teraz, na stronie www.wowlegion.com.

Informacja prasowa:

Cytat z: Blizzard (źródło)
INWAZJA ROZPOCZNIE SIĘ LATEM PRZYSZŁEGO ROKU
PRZEDSPRZEDAŻ WORLD OF WARCRAFT®: LEGION™

Przygotujcie się na powrót Płonącego Legionu zyskując wczesny dostęp do nowej klasy postaci – łowcy demonów

Błyskawicznie awansujcie wybraną postać na poziom 100 JUŻ DZIŚ

PARYŻ – 6 listopada 2015 r. – Płonący Legion przypuści atak na Azeroth latem przyszłego roku, ale bohaterowie z całego świata powinni gotować się do walki już teraz. Firma Blizzard Entertainment ogłosiła dzisiaj na BlizzConie® 2015, że World of Warcraft ® : Legion™, szósty dodatek do cieszącej się powszechnym uznaniem gry MMORPG, jest już dostępny w przedsprzedaży na stronie www.wowlegion.com.

Gracze, którzy dokonają przedpremierowego zakupu dodatku World of Warcraft: Legion w wersji cyfrowej, będą mogli błyskawicznie awansować wybraną postać na poziom 100. Co więcej, zyskają oni również wczesny dostęp do zupełnie nowej klasy postaci, która zostanie wprowadzona w tym rozszerzeniu – łowcy demonów – przed jego premierą.†

Podczas dzisiejszej ceremonii otwarcia BlizzConu Blizzard zaprezentował również film wprowadzający do dodatku, który opowiada o dramatycznym w skutkach powrocie demonicznych sił Płonącego Legionu. Podczas gdy Horda i Przymierze podejmują desperacką walkę z najeźdźcą, bohaterowie obu stronnictw muszą szukać wybawienia na Zniszczonych Wyspach, gdzie niegdyś biło serce starożytnej cywilizacji nocnych elfów. Kiedy już tam przybędą, przyjdzie im wykorzystać potężne Artefakty oraz zawrzeć zakazany sojusz z przerażającymi łowcami demonów – Ilidarami. To jedyna szansa, aby ocalić świat przed płonącym cieniem.

„World of Warcraft: Legion to jeden z najbardziej ekscytujących rozdziałów sagi Warcrafta, pełen nowych opcji i zawartości, dzięki którym zarówno weterani, jak i początkujący gracze sprawdzą granice swoich możliwości” – powiedział Mike Morhaime, dyrektor generalny i współzałożyciel Blizzard Entertainment. „Niezależnie od tego, czy gracze chcą awansować nową postać, czy też jak najwcześniej zapoznać się z łowcą demonów, będą zwarci i gotowi do walki z Płonącym Legionem, kiedy dodatek ukaże się w lecie przyszłego roku”.

Szykujcie się do walki

Dodatek World of Warcraft: Legion będzie dostępny w wydaniu standardowym (w wersji cyfrowej i pudełkowej; sugerowana cena detaliczna 44,99 EUR*), które zakupić można w przedsprzedaży pod adresem www.wowlegion.com. Gracze mają również możliwość ulepszenia swojego zamówienia do edycji cyfrowej deluxe (sugerowana cena detaliczna 59,99 EUR*), obejmującej następującą zawartość dodatkową (dostępną od chwili premiery dodatku lub wcześniej) do World of Warcraft oraz innych gier Blizzarda:

• World of Warcraft : wierzchowiec – Spaczony Tropiciel Illidarów (Illidari Felstalker) oraz zwierzak Podgryzek (Nibbles) – polujcie na najeźdźców z Płonącego Legionu na grzbiecie jednego z ich własnych ogarów oraz przywołajcie rozkosznie obłąkanego towarzysza, aby ogrzać ręce w cieple spaczonych płomieni. Oba stworzenia dostępne są natychmiast po dokonaniu zakupu przedpremierowego.
  • Heroes of the Storm™ : wierzchowiec – Spaczony Tropiciel – szarżujcie po alejach Nexusa i siejcie zamęt w szeregach przeciwników na grzbiecie przerażającego, zębatego stwora.
  • StarCraft ® II : spaczone portrety protosów – odbijcie Aiur w iście demonicznym stylu dzięki nasyconym mocą psioniczną portretom Illidana i Gul’dana.
  • Diablo ® III : skrzydła Zdrajcy – przywdziejcie skrzydła Illidana i siejcie przerażenie w sercach demonów Sanktuarium.

Gracze, którzy dokonają zakupu cyfrowego wydania standardowego bądź cyfrowej wersji deluxe dodatku Legion pod adresem www.wowlegion.com, będą mogli błyskawicznie awansować jedną, wybraną przez siebie postać na poziom 100, co umożliwi im podjęcie najnowszej przygody u boku przyjaci󳆆. Gracze pragnący przygotować wiele postaci na walkę z Płonącym Legionem mogą zakupić awans bezpośrednio w grze, w cenie 50 EUR za sztukę. Szczegółowe informacje na temat szybkiego awansu postaci, a także dotyczące ekwipunku, umiejętności i ulepszeń dostępnych w warowniach, które otrzymają postaci awansowane na poziom 100, znaleźć można na stronie www.worldofwarcraft.com.

Zakup dodatku World of Warcraft: Legion w przedsprzedaży zapewni również wczesny dostęp do klasy łowcy demonów przed jego premierą.† Ten zwinny i śmiertelnie niebezpieczny bohater potrafi obrócić spaczoną moc Płonącego Legionu przeciwko samym demonom. Czerpiąc siłę do walki z magii spaczenia, łowcy demonów polują na swoje ofiary z nienaturalną szybkością i zwinnością, a skumulowaną furię uwalniają w formie niszczycielskich ataków. Potrafią również przybierać potworne, demoniczne formy. Łowcy demonów rozpoczynają przygodę na wyższym poziomie niż pozostałe klasy postaci. W okresie przedpremierowym gracze będą mogli ukończyć wyjątkowy wątek w strefie startowej dla tej klasy i uzyskać poziom 100. W ten sposób będą w pełni gotowi, aby dołączyć do sojuszników na Zniszczonych Wyspach w momencie premiery dodatku. Więcej szczegółów na temat wczesnego dostępu do klasy łowcy demonów, w tym informacje dotyczące terminu jego rozpoczęcia i trwania, zostaną ogłoszone w późniejszym terminie.

Edycja kolekcjonerska dodatku World of Warcraft: Legion będzie dostępna wyłącznie w wersji pudełkowej i będzie zawierać wszystkie elementy cyfrowej wersji deluxe, a także album z grafikami z dodatku w twardej oprawie, dwupłytowy zestaw DVD/Blu-Ray z materiałami zza kulis produkcji oraz podkładkę pod mysz ozdobioną grafiką z dodatku. Liczba egzemplarzy edycji kolekcjonerskiej jest ograniczona; zalecamy graczom wcześniejsze sprawdzenie oferty i dostępności produktów w lokalnych punktach sprzedaży.

Zawartość World of Warcraft: Legion

Dodatek World of Warcraft: Legion wypełniony jest po brzegi nowymi opcjami i zawartością, dzięki którym herosi Azeroth przeistoczą się w żądnych zemsty pogromców Legionu. Wśród nowości znajdą się m.in.:

• Nowa klasa postaci: łowca demonów – okażcie swoją demoniczną naturę dzięki nowej, heroicznej klasie przeznaczonej do walki w zwarciu i obdarzonej nadnaturalną mobilnością. Zasiejcie strach w sercach wrogów, przybierając nowe, potworne postacie.
  • Nowy element: Artefakty – rozgramiajcie Płonący Legion dzięki legendarnemu orężowi. Odblokujcie niesamowite umiejętności i cechy i dostosujcie swoją tytaniczną broń do własnych potrzeb.
  • Nowy kontynent: Zniszczone Wyspy – poznajcie losy zaginionej cywilizacji nocnych elfów; zmierzcie się z pokracznymi tworami Szmaragdowego Koszmaru i zapolujcie na sługusów Legionu na zupełnie nowych obszarach.
  • Błyskawicznie awansuj na poziom 100 – przygotujcie się do starcia z demonicznymi najeźdźcami z Płonącego Legionu dzięki możliwości błyskawicznego awansu wybranej postaci na poziom 100 i rzuć się w wir przygód w tym nowym rozdziale historii World of Warcraft ramię w ramię z przyjaciółmi. Opcja dostępna natychmiast po dokonaniu zakupu przedpremierowego†.
  • Nowy element: Siedziba Zakonu – możecie teraz zjednoczyć niezależnych bohaterów należących do zakonu obejmującego waszą klasę postaci, którzy na wasze polecenie będą wykonywali przeróżne misje.
  • Nowy system honoru w grze PvP – walczcie o sławę, chwałę i całe mnóstwo nowych mocy przeznaczonych wyłącznie dla tego trybu rozgrywki, ścierając się z przedstawicielami wrogiej frakcji na arenach oraz polach bitew.

Więcej informacji dotyczących dodatku World of Warcraft: Legion znaleźć można pod tym adresem www.wowlegion.com. Można tam również zgłosić chęć udziału w nadchodzących beta-testach. Zrzuty ekranu, materiały wideo i inne media znaleźć można na stronie Centrum Prasowego Blizzarda pod adresem: http://blizzard.gamespress.com/World-of-Warcraft.

Blizzard Entertainment pracuje obecnie nad różnymi grami, dlatego oferuje zatrudnienie na wielu stanowiskach. Więcej informacji oraz instrukcje dotyczące aplikowania znaleźć można na stronie http://eu.blizzard.com/pl-pl/company/careers/.

†Gracze ulepszający World of Warcraft Starter Edition do World of Warcraft: Legion uzyskają dostęp do możliwości awansu postaci po usunięciu ograniczeń związanych z kontem próbnym (może to zająć maksymalnie 72 godziny). World of Warcraft: Legion będzie miał premierę latem 2016 r. (zimą 2016 r. w rejonach na południowej półkuli; dnia 21 września 2016 r. lub wcześniej); Termin rozpoczęcia wczesnego dostępu do klasy łowcy demonów zostanie ogłoszony w późniejszym terminie. Można posiadać tylko jednego łowcę demonów na serwer. Wymaga posiadania na tym samym serwerze postaci na poziomie 70 lub wyższym.

†† Wymagane jest posiadanie wszystkich odpowiednich dodatków do World of Warcraft.

* Sugerowana cena detaliczna wersji cyfrowej w sklepie Battle.net.

Komentarze:

Wczytywanie komentarzy...
Musisz się zalogować, aby dodać komentarz